ford mustang classico

Ford Mustang

Ford Mustang is bezig om de hele collectie een restyle gegeven. De geur hebben ze gelukkig gelaten zoals deze is maar de look is wel veranderd. De Classico en de Performance zijn al op de markt. Wat gelijk opvalt is dat de “grill” van de Ford Mustang niet meer op de verpakking staat maar alleen de mustang. De verpakking was eerst zwart (Classico) of zwart met gele rand (Performance) maar nu is de voor- en achterkant zwart en de kanten zijn blauw (Classico) en geel (Performance).

Wat verder opvalt is dat het hele logo van Ford op de verpakking staat ipv alleen de tekst.
Er zijn ook 2 nieuwe geuren te verkrijgen en daar heeft Stoere Geuren er 1 van op voorraad. Het gaat om de Ford Mustang RED EDT voor mannen. Men is afgestapt van het bekende rechthoekige doosje en heeft deze geur een vierkante verpakking gegeven met aan de voor- en achterkant een venster. De style van het flesje is ook bijzonder. Kijk voor meer informatie in onze webshop.

Deel dit bericht